အကြောင်းအရာသို့ ကျော်ရန်
izlenmehilesi
MY
မီနူး

TikTok · အခမဲ့ · စကားဝှက် မလို

TikTok share တိုးနည်း, ၆ နာရီတိုင်း အခမဲ့ ၁၀ ခု

  • ၆ နာရီတိုင်း ၁၀ share
  • စကားဝှက် မလို
  • သင့်အကောင့် သို့မဟုတ် ပို့စ်က အများမြင်နိုင်ရပါမယ်။

အများမြင်နိုင်တဲ့ TikTok ဗီဒီယိုတစ်ခုရဲ့ share ကောင်တာကို ၆ နာရီတိုင်း အခမဲ့ share ၁၀ ခုနဲ့ တိုးနိုင်ပါတယ်။ စကားဝှက် မတောင်းသလို ဖုန်းထဲလည်း ဘာမှ မတင်ပါ၊ ဗီဒီယိုရဲ့ လင့်ခ်နဲ့ ရပါပြီ။ Share အရေအတွက်ကို TikTok မှာ ဗီဒီယိုဘေးက မြားသင်္ကေတအောက်မှာ လူတိုင်း မြင်ရပါတယ်၊ တောင်းဆိုမှု စာရင်းထဲ ရောက်ပြီးနောက် ကောင်တာက များသောအားဖြင့် မိနစ်ပိုင်းအတွင်း စတက်ပြီး တဖြည်းဖြည်း ပြည့်သွားပါတယ်။

TikTok မှာ share ဆိုတာ ကြည့်တဲ့သူက ဗီဒီယိုဘေးက မြားသင်္ကေတကို ထိပြီး ဗီဒီယိုကို သူငယ်ချင်းတစ်ယောက်ဆီ ပို့လိုက်တာ ဒါမှမဟုတ် တခြားအက်ပ်တစ်ခုဆီ လွှဲပို့လိုက်တာနဲ့ ရေတွက်ပါတယ်။ ဒီအရေအတွက်က like နဲ့ comment ရဲ့ အောက်နားမှာ၊ လူတိုင်း မြင်နိုင်တဲ့ နေရာမှာ ရှိပါတယ်။ ဗီဒီယိုတစ်ခု share ခံရဖူးတယ် ဆိုတာက ကြည့်သူကို တစ်စုံတစ်ယောက်တွေက ဒါကို တခြားသူပြဖို့ တန်တယ်လို့ ထင်ခဲ့တယ် လို့ ပြောပါတယ်၊ သုညမှာ ရပ်နေတဲ့ share ကောင်တာကတော့ ဆန့်ကျင်ဘက်ကို စဉ်းစားစေနိုင်ပါတယ်။

ဒီဝန်ဆောင်မှုက သင့်ဗီဒီယိုဆီ ၆ နာရီတိုင်း share ၁၀ ခု ပို့ပေးပါတယ်။ Share တွေက ကောင်တာမှာ ပေါ်ပါတယ်၊ သင့်ဗီဒီယိုက တခြားပရိုဖိုင်တွေမှာ ပို့စ်အဖြစ် ပြန်မတင်ပါသလို ဘယ်သူ share လုပ်လဲ ဆိုတာလည်း သင့်ကို မပြပါ။ TikTok က share ကို ထိတွေ့မှု အမျိုးအစားတစ်ခုအဖြစ် ရေတွက်ပါတယ်၊ ဒါပေမဲ့ ဒီဝန်ဆောင်မှုက ဗီဒီယိုကို ပိုပြီး ပြပေးမယ်လို့ အာမ မခံပါ, ကောင်တာဆီ အစပျိုးလေး ပေးတာပါ။

ဒီမှာ တိုးနည်း လို့ ခေါ်တာက ပရိုဂရမ်၊ apk ဒါမှမဟုတ် အကောင့် ပေါက်ပြဲမှု မဟုတ်ဘဲ ဝန်ဆောင်မှုပေးသူရဲ့ အခမဲ့ စမ်းသပ်မှု ဝန်ဆောင်မှုပါ။ အကောင့်ထဲ မဝင်ပါ၊ စကားဝှက် မမေးပါ၊ ဖုန်းထဲ ဘာမှ မတင်ပါ။ ဝန်ဆောင်မှုက share ကောင်တာကိုပဲ တိုးပေးပါတယ်၊ view၊ like၊ comment နဲ့ save အတွက် သီးခြား စာမျက်နှာတွေ ရှိပြီး တစ်ခုချင်းစီရဲ့ အချိန်က ကိုယ့်ဘာသာ တွက်ပါတယ်။

ဘယ်လို အလုပ်လုပ်သလဲ

  1. မြားသင်္ကေတကနေ လင့်ခ်ကို ယူပါ

    ဗီဒီယိုကို ဖွင့်ပြီး ညာဘက်က Share မြားကို ထိ၊ Copy link ကို ရွေးပါ။ vm.tiktok.com နဲ့ စတဲ့ လိပ်စာတိုရော ဘရောက်ဇာက လိပ်စာရှည်ရော လက်ခံပါတယ်။

  2. Privacy ဆက်တင်ကို Everyone ထားပါ

    Friends ဒါမှမဟုတ် Only me ရွေးထားတဲ့ ဗီဒီယိုဆီ share မပို့နိုင်ပါ၊ သီးသန့် အကောင့်ထဲက ဗီဒီယိုတွေလည်း အကျုံးမဝင်ပါ။ ဆက်တင်ကို ဗီဒီယိုရဲ့ အစက်သုံးစက် မီနူးထဲက privacy ဆက်တင်ကနေ ပြောင်းနိုင်ပါတယ်။

  3. လင့်ခ် ထားခဲ့ပြီး ပို့မည် ကို နှိပ်ပါ

    လင့်ခ်ကို အပေါ်က အကွက်ထဲ ကူးထည့်၊ လုံခြုံရေး စစ်ဆေးမှု အတိုလေးကို ကျော်ပြီး ပို့လိုက်ပါ။ တောင်းဆိုမှုက စာရင်းထဲ ဝင်ပြီး ဝန်ဆောင်မှုပေးသူထံ ကူးသွားတဲ့အခါ စာမျက်နှာက အခြေအနေ ပြောင်းပါတယ်။

  4. ကောင်တာကို ကြည့်ပြီး အချိန်ပြည့်ရင် ပြန်လာပါ

    ဗီဒီယိုကို ပြန်ဖွင့်တဲ့အခါ မြားသင်္ကေတအောက်က ကိန်းဂဏန်း တက်လာတာကို မြင်ရပါမယ်။ တူညီတဲ့ လင့်ခ်အတွက် ၆ နာရီအကြာမှာ အသစ် တောင်းနိုင်ပါတယ်၊ ကျန်ချိန်ကို စာမျက်နှာမှာ မြင်ရပါမယ်။

သိထားသင့်တာတွေ

  • အကောင့်ဝင်ဖို့ မတောင်းပါ၊ စကားဝှက်၊ ကုဒ် ဒါမှမဟုတ် အက်ပ်လည်း မတောင်းပါ။ Share အတွက် အကောင့်ထဲ ဝင်ချင်တဲ့ ဆိုက်တစ်ခုဆီ သင့်အချက်အလက်ကို မပေးပါနဲ့။
  • သီးသန့် အကောင့်ထဲက ဒါမှမဟုတ် Friends နဲ့ Only me ဆက်တင်ထားတဲ့ ဗီဒီယိုဆီ မပို့နိုင်ပါ၊ ဗီဒီယိုက အများမြင်နိုင်ဖို့ လိုပါတယ်။
  • Share တွေက တစ်စိတ်တစ်ပိုင်းစီ ရောက်လာပါတယ်၊ ၁၀ ကို တစ်ချက်တည်းနဲ့ မထည့်ပါ။ အစက များသောအားဖြင့် မိနစ်ပိုင်းအတွင်း၊ အပြီးသတ်က လူများတဲ့ အချိန်မှာ နာရီအနည်းငယ် ကြာနိုင်ပါတယ်။
  • ဒီဝန်ဆောင်မှုက ကောင်တာကိုပဲ တိုးပေးပါတယ်။ သင့်ဗီဒီယိုက တခြားအကောင့်တွေမှာ ပြန်မတင်ပါ၊ ဘယ်သူ share လုပ်လဲ ဆိုတာလည်း မမြင်ရပါ၊ view နဲ့ follower လည်း မယူလာပါ။
  • TikTok က ကောင်တာတွေကို အခါအားလျော်စွာ ပြန်တွက်ပါတယ်၊ share အရေအတွက် အနည်းငယ် လှုပ်နိုင်ပါတယ်။ ကျသွားတဲ့ share ကို ပြန် မပို့ပါ။
  • တူညီတဲ့ ဗီဒီယိုဆီ တူညီတဲ့ အင်တာနက် ချိတ်ဆက်မှုကနေ ၆ နာရီတိုင်း တစ်ခါ တောင်းဆိုနိုင်ပါတယ်၊ ကန့်သတ်ချက်က အလွဲသုံးမှုကို တားဖို့ ထားတာပါ။

အခြား ဝန်ဆောင်မှုများ

TikTok ဝန်ဆောင်မှု အားလုံး

မေးလေ့ရှိတဲ့ မေးခွန်းများ

TikTok share ဝန်ဆောင်မှုက ကျွန်တော့် အကောင့်အတွက် အန္တရာယ် ရှိလား

မရှိပါ၊ အကောင့်ထဲ မဝင်တဲ့အတွက် သင့် အကောင့်ဝင်ချက်တွေ ဒီဝန်ဆောင်မှုကြောင့် မထိခိုက်ပါ။ တောင်းတာက အများမြင်နိုင်တဲ့ ဗီဒီယိုရဲ့ လင့်ခ် တစ်ခုတည်းပါ။ စကားဝှက် တောင်းတဲ့ ဆိုက်တွေနဲ့ ဝေးဝေးနေပါ။

တောင်းဆိုမှုတစ်ခုရဲ့ share အရေအတွက် ဘယ်လောက်လဲ

share ၁၀ ခု ပါ။ ဒီကိန်းဂဏန်းက ပုံသေ ကတိ မဟုတ်ဘဲ စနစ်ရဲ့ အဲဒီနေ့ ဆက်တင်ပါ၊ ဆက်တင် ပြောင်းရင် စာမျက်နှာလည်း ပြန်ပြင်ပါတယ်။ တူညီတဲ့ ဗီဒီယိုအတွက် နောက်တောင်းဆိုမှုက ၆ နာရီအကြာမှာပါ။

Share ကောင်တာ ဘယ်လောက်ကြာရင် တက်လဲ

တောင်းဆိုမှုက ဝန်ဆောင်မှုပေးသူထံ ရောက်ပြီးနောက် များသောအားဖြင့် မိနစ်ပိုင်းအတွင်း စလှုပ်ပါတယ်။ အားလုံး ရောက်ဖို့ လူများတဲ့ အချိန်မှာ နာရီအနည်းငယ် ကြာနိုင်ပါတယ်။

Share အရေအတွက်ကို လူတိုင်း မြင်ရလား

မြင်ရပါတယ်။ TikTok မှာ share အရေအတွက်ကို ဗီဒီယိုဘေး၊ မြားသင်္ကေတအောက်မှာ အများမြင်နိုင်အောင် ရေးထားပါတယ်။ ဘယ်သူ share လုပ်လဲ ဆိုတာကိုတော့ မပြပါ။

ကျွန်တော့် ဗီဒီယိုက တခြားသူတွေရဲ့ ပရိုဖိုင်မှာ share လုပ်ထားသလို ပေါ်မလား

မပေါ်ပါ။ ဒီဝန်ဆောင်မှုက share ကောင်တာကိုပဲ တိုးပေးတာဖြစ်ပြီး သင့်ဗီဒီယိုက တခြားပရိုဖိုင်တစ်ခုမှာ ပြန်တင်ထားတဲ့ ပို့စ်အဖြစ် မပြောင်းပါ။

ဗီဒီယိုက Friends ဆက်တင်ဖြစ်နေရင် share ရောက်လား

မရောက်ပါ။ ဝန်ဆောင်မှုပေးသူက အများမြင်နိုင်တဲ့ ဗီဒီယိုကိုပဲ ဖွင့်နိုင်ပါတယ်, Friends၊ Only me နဲ့ သီးသန့် အကောင့်တွေ အကျုံးမဝင်ပါ။ တောင်းဆိုမှု မတိုင်ခင် ဆက်တင်ကို Everyone ပြောင်းပါ။

အချိန်ပြည့်ရင် တူညီတဲ့ ဗီဒီယိုဆီ share ထပ်တောင်းလို့ ရလား

ရပါတယ်၊ ၆ နာရီအကြာမှာ တူညီတဲ့ လင့်ခ်ကို ပြန်ကူးထည့်နိုင်ပါတယ်။ ဒီအတောအတွင်း like၊ comment နဲ့ save ဝန်ဆောင်မှုတွေ ဖွင့်နေပါတယ်၊ တစ်ခုချင်းစီရဲ့ အချိန်က သီးခြား တွက်ပါတယ်။